Hej och välkomna tillbaka efter ett långt och härligt sommarlov!

Vädret har varit varierande men några soldagar har det ändå blivit. Nu i årskurs 2 har vi en ny blogg, nytt klassrum och nya spännande utmaningar framför oss. Vårt nya klassrum är i paviljongen det andra från sandlådan räknat. Hallen är mindre än vi är vana vid men vi har en alldeles egen hall och 2 toaletter. Det är  viktigt att ni ser över ert barns plats regelbundet,  varje vecka. Tänk på att namna ALLT (kläder, skor, handdukar, vantar m.m).

Första skolveckan kommer vi att lägga mycket tid på att bara umgås och ha det mysigt tillsammans. Detta för att vi skall få en bra grund att bygga vidare på under läsåret.

Saker som är bra att ha i skolan är: regnkläder, stövlar, extrakläder.  Vi kommer gå till skogen regelbundet och då behöver eleverna ha stövlar på sig. Pennfack samt bänkpapper  är roligt att ha i bänken för de som vill, klipp gärna till bänkpappret hemma i måtten 60x70cm.

Skolan börjar 22 augusti kl 08:10 och slutar kl 13:10. Tider inför hösten är följande:

Måndag: 08:10-13:10

Tisdag:08:10-13:10

Onsdag:08:10-13:10 (LÄSLÄXA, boken med varje vecka)

Torsdag:08:10-13:10 (IDROTT, kläder med)

Fredag:08:10-12:25

Vi kommer alltid att vara två pedagoger i klassen. Övrig personal som eleverna kommer att möta är Nicklas (IDROTT) och Festa som är fritidspedagog.  Schemat kommer att se ut på följande sätt men det kan komma att ändras lite. Dock inte start och sluttid. Ni får en papperskopia på schemat!                                                           Första skoldagen kommer eleverna att få med sig en lapp om nya personuppgifter och om vår blogg. Det är viktigt att lapparna kommer tillbaka till skolan redan första veckan.

Det ska bli så roligt att träffas igen!

Med vänliga hälsningar

” Vi i tvåan”